Vi köper ditt defekta och obesiktade fordon idag.

Köpa defekta och avställa fordon till bra priser på nätet. Vi köper alla slags fordon och även fordon som är använda och har någon deffekt eller mindre allvarligt fel. Köper avställda och obesiktade fordon av alla märken och årsmodeller. Även eldrivna fordon och andra arbetsmaskiner och entreprenadfordon och terrägsmotorcyklar med och utan 4-hjulsdrift. Fordonet behöver bara nå upp till en viss standard för att hålla måttet sen gör vi de reparationer som krävs för att återställa fordonet till fullgott skick med allt vad det innebär i formella och praktiska moment.

 

Har du ett kostsamt fordon som du inte använder?

Sälja fordon? Har du ett fordon som bara står och kostar pengar kan du välja att få en kostnadsfri värdering av oss och även ett erbjudande inom 24-timmar och pengarna på banken. Välj att sälja ditt fordon för att få loss pengar och få loss kapital och slipp dyra försäkringar och besiktningar. Vi kan sälja din bil oavsett var du bor och skulle du behöver utför vi även en flygande okulär besiktning av ditt fordon så du direkt kan få veta om du kan omsätta bilen eller elcykeln eller vilket fordon du har att sälja till rena pengar.

Bli av med dyra försäkringar och bilkostnader

Vi sköter arbetat så du kan sälja din bil enkelt och utan problem. Låt oss ta hand om det praktiska arbetat med att fixa ihop bilen inför en försäljning så du kan säga upp dyra försäkringar och bilkostnader. Är ditt fordon mer ett problem än något du aktivt använder? Vi tar hand om din bil så den kommer till sin rätt. Kanske vill du köpa en ny bil eller göra något annat. För oss har det ingen betydelse vad du ska göra med pengarna. Vill du sälja din bil och vi anser att den är i fullgott skick för att ställa iordning även om det kan vara avställd begagnad eller defekt. Vi fixar iordning bilen så du kan tänka på annat.

Står ditt fordon och samlar damm?

Finns även behovet av bärgning eller hämtning så erbjuder vi den tjänsten kostnadsfritt i samband med vår värdering och erbjudande att köpa ditt fordon. Har du ett fordon som står och samlas damm. Hör av dig till oss idag för en kostnadsfri och opartisk bedömning.

Vi hämtar kostnadsfritt ditt fordon idag!
Det går till så att du som säljare lämnar dina uppgifter om bilen eller fordonet med märke, årsmodell och eventuella defekter samt registreringsnumret så återkommer en av våra medarbetare inom 24-timmar med en kostnadsfri värdering och erbjudande om vad du kan få för ditt fordon.