Vi köper din bil i hela Storstockholm med omnejd – Kontakta oss idag

Har du en bil du inte använder? Står bilen bara på tomten och tar plats och kostar pengar? Sälja bilen snabbt så kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av din bil eller ditt fordon så kan du ha omsatt ditt ”problem” i pengar redan i morgon. Vi arbetar snabbt och effektivt så du kan göra det du brukar och slippa tänka på att laga ett fordon som kanske inte blir värt att sälja i slutänden. Kontakta oss idag så kan vi avgöra den saken åt dig!

 

Har du en bil, husvagn eller ett terrängfordon kan vi köpa det efter en värdering.

Vi gör en kostnadsfri och opartisk värdering av ditt fordon på underlaget vi får från dina ifyllda uppgifter i formuläret. Vi köper alla fordon, sälja husvagnen? Vi sedan en okulär genomgång av ditt fordon för att se om det kan finnas några dolda fel eller annat som kan påverka affären. Finns det inte det ger vi dig då ett slutgiltigt bud som du kan välja att acceptera eller inte. Du binds inte av några förpliktelser gentemot oss i och med vår tjänst och bilvärdering. Vår tjänst är helt kostnadsfri och du kan få tid att tänka om du vill.

 

Vi köper ditt fordon i Stockholm, Uppsala, Strängnäs, Nyköping och Enköping

Omsätt ditt fordon till rena pengar inom ett dygn. Sälja defekta och avställda fordon av alla märken och årsmodeller skadade och hela, vi köper alla slags fordon och gör det praktiska så du slipper tänka på det och kan sköta det du är bra på. Vi fixar eventuella fel och skador samt den formella och praktiska processen att ordna bilen för försäljning eller byte eller vad som kan bli aktuellt. Även om du inte väljer att sälja din bil kan du få en värdering av oss som du inte är buden av. Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan själv välja hur du vill göra efter det att du fått ett bud av oss efter godkänd värdering.