Köp eller sälj din bil på nätet så sparar du tid och pengar

Köp eller sälj din bil på nätet utan dyra mellanhänder så slipper du det ofta krångliga arbetet med att sälja din bil. Särskilt om den har lite skavanker och kanske är obesiktad eller avställd.Har du en bil eller ett annat fordon som du inte behöver och som kanske står och kostar pengar och behöver lagas för att gå igenom besiktningen kan du kontakta oss på fordonsköparna.se vi köper alla slags fordon, årsmodeller och märken.

Du behöver bara fylla i lite uppgifter på nätet i vårt formulär

Vi vill att det ska vara enkelt att sälja sin bil. Har du en bil som kanske är avställd eller obesiktad som måste lagas eller ordnas för att kunna framföras i trafik kan du kontakta oss så sköter vi det praktiska åt dig så att du kan omsätta ditt fordon i pengar inom ett dygn. Du behöver bara fylla i uppgifter om ditt fordons skick och dess registreringsnummer så återkommer vi med ett bud och kommer vi överens kan vi även göra en okulär besiktning där du också får en kostnadsfri värdering av ditt fordon. Värderingen liksom vår tjänst i övrigt är helt kostnadsfri. Du binder dig inte till några avtal eller andra förbindelser utan vår tjänst är helt kostnadsfri och du väljer själv om du vill acceptera vårt bud.

Vi hämtar ditt fordon vart i landet det än befinner sig – Bilhämtning i Sverige

Sälja bilden. Vi erbjuder bilhämtning och hämtar fordon vid överenskommelse över hela landet från Malmö, Helsingborg, Landskrona, Västerås, Värmland, Strängnäs, Bålsta, Knivsta, Bromölla, Sundsvall, Gävle, Borlänge, Karlstad, Karlskoga, Arboga, Kungsör, Köping, Eskilstuna, Linköping,Jönköping, Lidköping, Göteborg och Västra götaland, Örebro, Kumla, Hallsberg och Närkes kommun och Enköping. Vi hämtar fordon i hela Stockholm med Storstockholm som omnejd. Kontakta oss så tar vi ett snabbt beslut om hämtning av ditt fordon. Fyll i formuläret på hemsidan så kontaktar en säljare dig inom 24-timmar. Är din bil i dugligt skick kan du ha pengar på kontot inom ett dygn från att vi har fått dina uppgifter om fordonet.